El Amraoui, Jamilia

Riktigt varmt välkomna hit in till min blogg idag igen mina underbara följare! Det är många som har frågat mig den senaste tiden angående mina snygga ögonbryn och om jag åkt till någon större stad för att få hjälp med dem. Jag har nämligen riktigt vackra ögonbryn, sådana här 3D-bryn. Det finns hjälp att få med 3D bryn i Växjö så man behöver inte alls ta sig 20 mil bort till storstan för att få den här hjälpen, man kan gå till en skönhetssalong som heter El Amraoui, Jamilia. 

 

Jag förstår att jag har gjort folk nyfikna och många kommer till mig och säger att också dem önskar att få vackra ögonbryn. Nu har jag nog talat om för de flesta jag känner att det går att få snygga 3D bryn i Växjö på den här skönhetssalongen men jag har faktiskt inte skrivit något inlägg på min blogg om detta, så det gör jag nu. El Amraoui, Jamilia är en skönhetssalong som jag känner mig väldigt nöjd med och när man är med om bra saker vill man väl gärna dela det med så många som möjligt. Det här med att det här företaget erbjuder 3D bryn i Växjö är en bra grej, men som den professionella skönhetssalong El Amraoui, Jamilia är finns det så många fler saker man kan få hjälp med när man går dit. Kosmetisk tatuering, permanent make-up eller tatueringsborttagning är bara några exempel på vad det går att få hjälp med. Det var nog det stora hela vad jag hade att säga om det här men om du som läser har varit där och tycker att jag har glömt att säga något får du gärna komplettera det här inlägget med en liten kommentar i kommentarsfältet, så hjälps vi åt att fixa ett komplett inlägg!