Massage i Uppsala

Det är så roligt att ni vill komma till mig här på bloggen för att läsa om det jag berättar om här. Jag har haft ont i axlarna och ryggen och jag vet vad det beror på, jag har nämligen hjälpt en vän att bära ett piano när hon skulle flytta. Pianot fick bäras ner tre trappor och sedan skulle det upp till fjärde våning i det nya huset och det fick inte plats i hissen. Två dagar efteråt hade jag så ont så jag fick komma akut till Yvonnes Hälsorum för en massage i Uppsala, det var precis vad jag behövde.

Som ni vet så har det blivit mitt signum att dela med mig till er om bra saker som jag själv har fått vara med om och just denna massage i Uppsala är det bästa jag varit med om på rätt så länge. När man hade så ont som jag hade och fick omedelbar lindring och förbättring genom massage så är det självklart en sådan sak som jag vill lyfta här i min blogg. För jag riktigt tror att det är flera av er som också skulle må väl av en massage och eftersom det är på det viset att väldigt många av dem som följer mig på bloggen bor i Uppsala så är det för många av er i alla fall så att det är massage i Uppsala som kunde vara av intresse. Hos Yvonnes hälsorum finns det en stor erfarenhet inom massage då hon som driver företaget har genomfört ett stort antal behandlingar i massage i Uppsala genom åren. Ni som känner att det hade varit bra med massage skulle ju kunna ta kontakt med Yvonnes Hälsorum, ni kommer där att kunna få massage utifrån era önskemål och de behov ni har.