Sangi Inre/Yttre Balans

Hej och god morgon alla mina glada och fina vänner som jag har här på bloggen. Jag hoppas att ni alla mår bra idag och tycker att det ska bli intressant att få reda på lite mer om ett företag som heter Sangi Inre/Yttre Balans som erbjuder healing i Bromölla

 

Jag brukar skriva inlägg främst om skönhet men även sådant som har med hälsa att göra. Healing har jag aldrig tagit upp på bloggen tidigare men det beror på att det är rätt så nytt för mig, jag har sammantaget fått healing tre gånger och senast var igår. Förstår ni nu varför jag sov så gott så jag höll på att försova mig i morse? Det kan jag säga att det beror på att det startar upp flera processer i kroppen som får mig att må så oerhört bra och jag slappnar av på ett sätt jag sällan varit med om förut. Jag började på denna healing i Bromölla för jag har problem med ryggvärk. Jag har tidigare gått på massage som i och för sig också fungerar riktigt bra men jag ville nu prova något nytt, och när en vän till mig sa att hon fått healing i Bromölla på Sangi Inre/Yttre Balans så tyckte jag att det lät spännande och att det skulle kunna var något för mig också. Det var det som sagt och nu när både jag och min vän har blivit så här bra hjälpta av att gå på healing i Bromölla så är det minsta jag kan göra att skriva om det på bloggen. Jag vill gärna dela med mig av det här så att ni får reda på att det finns en behandling som skulle kunna fungera även på er. Ni borde ge det här en chans!