Tapping for Living

God morgon. Jag ska ta upp en viktig sak i det här inlägget. Den psykiska ohälsan ökar stort. De är förstås inte bra men det finns hjälp att få. Vi är alla olika så den hjälpen som passar bäst för den ena kanske inte passar för den andra. Jag vet i alla fall vad som fungerade på mig och det kan ju hända att den här hjälpen jag har fått kunde vara något även för dig? Det finns hjälp att få för dem som vill slippa att må dåligt i Norrköping. Det finns ett företag som heter Tapping for Living och det är med hjälp av den kunniga och erfarna personalen på det här företaget som jag äntligen har fått hjälp som fungerar på riktigt. I den offentliga vården kan det ta lång tid att få hjälp. Hur bra intentionen med den här vårdgarantin än är så fungerar det ändå inte i praktiken. Om jag mår dåligt i dag är det inte om ett och ett halvt år jag behöver få hjälp. Så fungerar det på många håll i dag i våra landsting men om man nu vill slippa att må dåligt i Norrköping så kan man få hjälp på en gång av Tapping for Living. De är inriktade på att ge hjälp till dem som vill slippa att må dåligt i Norrköping, men även om du bor i Huddinge, Södertälje eller Nyköping så kan du höra av dig till Tapping for Living. Om du inte kan ta dig dit så kan du ändå få hjälp via Skype. Om du är som jag har du förmodligen provat en hel del för att slippa må dåligt. Kanske du har gått runt i vårdapparaten utan att du blivit riktigt tagen på allvar? Då borde du åtminstone ge Tapping for Living en chans.